Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

För den observante.

Jag har alltså 2 rum till, stora toaletten/badrummet samt en stor klädkammare. Men eftersom stora klädkammaren för stunden innehåller saker som Björn någon gång ska hämta så ser det för jävligt ut därinne. I badrummet lika så då det hänger tvätt där. Men kommer bilder därifrån också. Lovar!

6 Comments

  1. Känns som att eran lägenhet e rätt stor, hur många kvadrat e den på? 🙂

    Sv: Misstänkte nästan att d va som så, att d va pga att du har en egen sida som du kan kolla sånt. :p

    Nja. Jag vet inte riktigt om d va pinsamt detta me mamma. D va nog mer för att jag va irriterad över att dom inte märkte hur överspelat allt va. Att dom inte visste vad jag visste lr va man ska skriva. Vill inte riktigt gå in på detlajer va jag menar..

    1. KackMarie – Den är på 80 kvm, en 3a men blir mer som en fyra. Betalar 5890 för den vara månad. Men den var betydligt billigare när jag flyttade hit. 5200 betalade jag bara så. Men hyran har ökat under dom har 4 åren vi bott här. Bor ungefär vid högskolan Dalarna så är ju i stan så beror nog på de.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.