Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Trevligt sällskap.

Idag kom A och Lisa hit. Lisa stannade en stund för att sedan åka ner på stan, men jag och A umgicks hela dagen. Var jätte kul att du kom hit 🙂 . Eftersom jag inte vet om hon vill ha sitt namn i bloggen benämner jag alltid människor med första bokstaven i deras namn.

I alla fall fick jag godis och ett jätte fint öga av A, jag blev jätte glad så nu sitter det uppe på min vägg. TACK så mycket för dom fina presenterna! Blev jätte glad.

Bjöd på blåbärspaj. Hade plockat blåbären själv om det var förra sommaren och smulpaj är ju så enkelt att göra hoppas bara A och Lisa tyckte den var god. Hehe så svårt att veta sånt. Jag och A gick sen till donken provade den där nya M eller vad dom heter RIKTIGT god så den rekommenderar jag helt klart. Brödet var himla gott också.

Känns som det kanske blir en tidig kväll, är rätt trött av någon underlig anledning.

De fina ögat jag fick 🙂

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: