fbpx
Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

En morgon i Falun.

Sitter här vid datorn, haft restless legs hela natten. Det har varit ofta nu den senaste månaden. Jag antar att jag måste börja smörja dom i Peppermint Reviving Leg Gel igen från the bodyshop som faktiskt hjälper mig mot restless legs. Restless legs är verkligen inget som har någon som helst glädje, jag får störd natt sömn och blir irriterad får vrida och vända på mig sparkar och vill bara sova. Hjärnan vill ju sova men benen lever ett eget liv. Läste att restless legs är så olika för vissa. För vissa hjälper bara värme mot det för andra som för mig måste man kyla ner benen.

Första gången jag fick restless legs var jag 13-14 år jag hade panik minns jag förstod liksom inte vad som stod på varje natt, att benen liksom levde sitt eget liv. Det är som miljoner små myror kryper i blodet i benen fram och tillbaka men ger sig aldrig längre upp en till knäna, som “tur” var berättade jag detta för mamma och fick vet att det tydligen ligger i släkten. Inte direkt kul, när jag var gravid med William hade jag restless legs varje natt mer eller mindre, då jag fick en flaska med cooling leg gel av en person insåg jag att det var det ända som NÅGONSIN funkat för mig. Därför använder jag detta.

Fler som har restless legs? Hur gör ni för att få bort krypningarna?

Bilden lånad från The body Shops hemsida.
Klicka på bilden för att komma till produkten.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: