Tänkte göra en sanning och konsekvens i bloggen. Precis som leken (dock med några ändringar) , får ni ge min antingen en sanning jag ska svara på eller en konsekvens jag ska göra. Jag kommer göra det jag själv anser att jag vill så känner jag att något blir för privat kommer jag inte göra detta men ANNARS så ställer jag upp, jag kommer svara på sanningar men även här är det något som känns allt för privat kommer inte det tas upp MEN det mesta. Tar bilder på det jag gör eller skriver sedan sanningarna här. Ni får hela morgondagen på er, så nu hoppas jag på massor av kul sanningar att berätta och konsekvenser att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: