Inlägget är ett samarbete

Brukar ni spela roulette? Jag har flera gången funderat på att prova detta. Det här med att spela spel på nätet gillar jag, känslan av att man kanske kan ville något. Själv drömmer jag om att vinna massa pengar så jag kan betala av mitt studielån, köpa en villa och en bil och sen bara njuta av att ha pengar att kunna roa mig med och faktiskt känna att man lever för. Att spela tycker jag är rätt roligt, så funderingarna kring att prova roulette finns där, att faktiskt satsa lite pengar så att jag sedan kunde få vinna pengar att sedan använda för att köpa allt det jag drömmer om. Att spela spel som på nätet ökar ju faktiskt vinstchansen rätt mycket, jag tänker att det kanske till och med är större chans på nätet eftersom att där finns det så många människor som satsar för att vilja vinna. Jag ska nog ta och lägga några kronor för spänningen och drömmen att vinna detta. Skulle vara så sjukt roligt att få pengar, att kunna handla precis allt jag vill. För även om chansen kanske inte är så stor att jag vinner flera miljoner kanske jag vinner lite grann och bara det är ju roligt eller hur!

2 kommentarer

  1. Det är väldigt lätt att bli beroende av spel på internet. Speciellt när det är pengar inblandade.
    Mitt ex fick ett spelberoende och vart med på ett flertal sidor och spelade bort massvis med pengar varje månad. Pengar som vi inte hade.
    Var försiktig med detdär. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: