Böcker Böcker.
Böcker

Böcker.

Hämtade böcker för mina studier. Den ena krogen känns väl mest som en bok för att vara akademisk men den andra känns mer som något för mig och mest som jag kommer njutläsa eller de är fel ord den låter egentligen sjukt hemsk.

Så här får ni böckerna bestäm själv vilken ni gillar bäst!

Från CDON

Kort kjol

Krogen

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: