Nu fick jag äntligen mitt buzzador paket innehållet är lumene hudkärm. Jag spännande!

Är du inte medlem i buzzador tycker jag du ska gå med. Jag har massor av saker därifrån och varit medlem sedan 2005. Verkligen helt värt det och så roligt med nya grejer och prova och utvärdera!

Jag har bland annat fått, hudkrämer, duschkräm, tandkräm, godis, halstabletter, k-special, deos med mer! Så gå med du också. Det är inget tvång på att värva eller något du får bara massor av saker hem i brevlådan i alla fall!

Paket

Innehållet!

4 kommentarer

    1. Zoofie – Det är smart om man vill ha att uppdatera sina profil då och då. Tex kolla lite vad du kryssat i och sånt. Är ofta det som ger erbjudanden 🙂 , även att komma ihåg att göra buzzador utbildningen om du varit med väldigt länge för jag tror att dom stoppat lite ett tag pga att folk inte gjort utbildningen 🙂 .

    1. Carro – Jag har nog aldrig fått något åt sonen, fast han är 6 år också så det han är intresserad av är ju typ lego och jag har svårt att tro att dom skickar sånt 🙂 . Men tror småbarnsmammor får mer saker. Jag får grejer till mig själv =) .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: