Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Bio mys

Åh filmen var så bra. Tog en huvudvärkstablett i förebyggande syfte och de var bra. FICK för första gången njuta av 3D så ska jag gå på det igen är det huvudvärkstablett som gäller.

Jag rekommenderar verkligen alla med barn över från 6 år och uppåt att se den. Såg att folk hade med sig yngre barn men den var lite för svår att förstå för dom tycker jag, dom där yngre barnen somnade eller hade svårt att sitta still, filmen var längre än det stod så William började verkligen skruva på sig på slutet.

Men det var ändå helt klart värt det så nu vet jag en en film som ska hit på blueray om några månader S. Jag älskar film barnfilmer är min kategori också. Visst är kul med typ sånt som normala vuxna tittar på också men jag föredrar ändå barn och tonårsfilmer mest för att jag tycker det lags ner mer tid på innehållet. Den här fick mig att tänka att jag ville ha en lite uggla med mig hem.

Nu har jag lagt William, ska ringa min mormor och prata lite sen blir det lugnt.

Taggad inför bion.

Väntan i biohallen var lång för en sexåring så han tog lite provsmak av popcornen.

SÅ glad!

För mamman

För sonen!

Väntar på att bion ska starta

Dags att snart sätta på sig 3d glasögonen!

Drog till Am-take away (Är det mamma / barn mysdag ska det lyxas)

Gött

Barnpizza till William

😀

Världens gladaste William!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa