Tv-serier, film & musik

I morse beställde jag trolltyg i tomteskogen!

Som jag skrev i det här inlägget, så var ju trolltyg i tomteskogen på väg ut på DVD nu är den förhandsbokad och klar sen i morse. Jag ljuger inte jag är som ett barn på julafton!

Den filmen är JUL för mig. Minns när min mamma träffat sin man vi satt och diskuterade den där i massor, han och hans kompisar hade förut brukat dricka bärs och glo på den varje jul och sen bara slutade ju SVT tvärt spela upp den serien. Jag var barn när den spelades så jag drack inte bärs på den tiden av förklarliga skäl, men vi såg den på IV och garvade som fan. Åh, nu ska William så uppleva lite riktig JUL. För med en riktig jul ska banne mig trolltyg i tomteskogen vara med!

6 Comments

  1. Blev lite konfunderad nu… Har den inte funnit på dvd redan? Me tanke på att jag har den sen många år tillbaka men dock inte orginal utan som bränd men… Men… Men…?
    ~MoonLight Malo~ recently posted..Just NU

    1. MoonLight – nej den har aldrig gets ut tidigare, men du kanske har bränt den av någon som tankat ner den? För den har gått att tanka ner olagligt i flera år. Sen även kunnat kopierat över från VHS inspelat men själva filmen har aldrig getts ut på dvd innan tyvärr 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: