Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Ett minne.

Jag hade glömt detta. Helt, tills jag från förra inlägget kom ihåg trolltyg i tomteskogen och denna kom upp, ett minne av något jag glömt. Mamma skulle julstäda dagen innan julafton, jag var nog sex eller sju år gammal så pappa fick ta oss mig och mina två yngre syskon under dagen. Vi åkte runt minns mest att det var snökaos men när vi kom hem var hela hemmet förändrat för julen, mamma hade tomten under granen, det var nya gardiner och det luktade JUL hemma. Jag minns hur allt lyste rött hur glad jag var hur jag gick till vardagsrummet och satte mig i den gråa fåtöljen och hur jag slog på tvn och där gick denna minns mest en räv men jag minns hur jag kollade, julstämningen runt mig. DET var jul, jag hade glömt detta. Ett minne, ett minne som pappa var med i. Kanske inte så mycket egentligen mer en att jag minns hans svarta hår som körde bilen men jag hade glömt det här minnet. Ett minne jag vårdar ömt. Kanske har jag fler minnen därinne i mitt huvud som jag glömt. Tänk att jag också haft en pappa. En pappa jag knappt minns men som funnits och som jag minns ibland.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: