Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Rockstad Falun biljetter beställda.

SÅ nu är mina rockstad Falun biljetter beställda kostade 495:- sen en expeditionsavgift på 20 kr. MEN nu så beställt och de känns så jävla bra. Längtar till juni 2011. Var så sjukt kul förra året (bilder och info från dag 1 , bilder och info från dag 2) . Sen är det ju stort PLUS att jag bor typ bredvid festival området ! Så om det finns folk som vill hit kan ni få låna min soffa S . Fan jag längtar dricka bärs och flumma runt bland bra musik och bara må bra! Priset ökar förresten så slutpriset kommer bli 666 hehe. Några band är redan bokade men fler kommer, måste säga att Sabaton var så jävla bra i somras på rockstad alla människor som var där då, det var verkligen fullt och trots att man var ute var man tvungen att ha öronproppar hehe och ändå stod jag och Christin långt bak liksom. Nä shit de var så SJUKT bra! Tycker folk ska komma hit och festa med mig, kan supa er alla under bordet. HA värsta brak förfesterna här sen gå upp och festa som fan, grilla och dricka massa öl de låter väl kul? SÅ nu bokar vi de eller hur?!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.