Gud vilken struldag. Williams täckisar försvann spårlöst igår. Han hade nämligen tagit fel i skolan. Så kom dit idag och dom var borta, men lärarna skulle komma. Kände redan där orosmoment byxorna var helt nya men inte helt oväntat att William skulle slarva bort sina saker då han slänger allt överallt.

I alla fall, hämtade honom på skolan och dom var borta ändå. Kände hur jag blev rätt less för nya täckisar kostar ändå en del, speciellt när han fick nya på sin födelsedag och inte ens använt dom i en månad. I alla fall gick vi till maxi storhandlade. Kändes soft att ha det gjort, sen drog vi hem och la in alla varor för att sedan gå till bussen för att åka till Björn. Mötte honom vid Willys så köpte jag lactalos eller hur de nu kan stavas för Williams mage, och sen gick vi hem till Björn som bjöd på tacos. Mobilen ringer och Williams lärare hade då hittat hans täckisar SÅ sjukt snällt att höra av sig, så vi ska hämta dom imorgon. Han tänkte först lämna dom till oss men eftersom vi befann oss i Haraldsbo blev ju de lite krångligt men nu är det alltså löst. MIN huvudvärk släppte.

Mina vinterjackor är klara också 200 blev det för dom, så sjukt skönt att veta att dom nu är fixade. Sen så råkade jag somna en stund på Björns soffa, kollade på gävledala och efter det blev det en stund framför two and a half men.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: