Kläder House of lola
Kläder

House of lola

Tänkte att jag ska visa vad jag köpte från house of lola. Kommer dock bli mer köp därifrån. Jag är helt enkelt väldigt förälskad i deras kläder.

Klicka på bilden för att komma till klänningen.
Den var helt underbar, alltså tyget det var helt utöver annat jag någonsin känt, bekvämt och verkligen härlig. SEN såg man riktigt smal ut i den också.

Klänningen heter First kiss, jag fick när jag provade den vibbar ifrån stolthet och fördom vilket gav den ännu flera pluspoäng.

Till William. Jag måste säga att det verkligen är en tröja för skolbarn!

Mössan är till mig. Den var så FIN och sen helt underbar i tyget. Jag som inte använder mössor normalt

blev förälskad totalt!

4 Comments

  1. Mössan var superfin, jag älskar mössor och har ett helt förråd! 🙂
    Är inte helt med på vart man får svara och inte här 😉 men iaf så är det jättekul å fixa i huset, förstår att du vill ha ett eget! =) Ang fönstret i köket så är det bara ett såntdär litet fönster, så vi får se om jag nog sätter kranen i vägen, så får det väl vara stängt =) Hoppas det är bra med dig vännen! Kramar
    Karro recently posted..Badrummet

    1. Karro – VISST är den jag är helt kär 😀 .

      Är okej att svara där du svarade nu, fast vissa typ vara sv: tack och sånt vill jag inte ha jag vill ju att folk skriver om dom ska skriva nått alls 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: