fbpx
Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Kanadabajs?

FLER som reflekterat över att dessa precis ser ut som kanadagäss bajs?! Alltså jag minns för 2 år sedan när jag såg dom för första gången, jag blir så jävla äcklad av dom. Alla bebisar som äter, HUR kan mammor vilja ge sina barn något som ser precis ut som såna där äckliga korvar som kanadagässen bajsar?! URSK!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: