Loppis & second hand

Loppis i Kniva bystuga.

Vi drog till Kniva efter vi varit på stan. Dom hade ansiktsmålning där och loppis. Gick dit och jag brukar oftast inte hitta saker på loppis men Björns kusin sålde och hittade kylskåps poesi magneter som jag köpte av henne för 20 kr asken. Riktigt roligt. William garvade som fan när han bildade meningar som jag läste upp. Hehe, blev något med rumpa och ja jag vet inte allt haha. Barn har så stört skön humor!

I alla fall så fick William ansiktsmålning, tyvärr endast för barn annars kanske jag också skulle varit batman *S*. William ville vara batman men unik så han tog och blev svart i ansiktet med vit albino fladdermus! *S* .

Dags för att målas

Klart

Sol i kniva

Glad kille

Hemma hos Björns mamma fick jag en kompis som somnade bredvid mig.

En trött snarkande Tiger.

Kylskåps poesi.

8 Comments

  1. Linda – Ja de var jätte kul 😀 . Jo var en del faktiskt 🙂 . Kanske var lite pga att de är alla helgona idag? Var dåligt med folk på stan med. kram

 1. Vad läskig han ser ut. 🙂
  Det är lite långt till Knivsta, men är det en bra loppis? Har de öppet på vintern med? Är riktigt inbiten loppistjej och ibland tar jag mig lite väl långt för att få gå och fynda.. 🙂

  kram till dig
  i recently posted..Väntan

  1. I – Den var bara igår, fast finns rätt många olika häromkring , det är kul med loppis 😀 . Man kan få riktiga fynd med sig ibland, hehe jag tycker det är roligt att gå runt på. Sen blocket och tradera står mig också ganska nära fast ändå inte samma sak för jag gillar att klämma och känna 😉 .

 2. Jaha.. i Täby norr om Sthlm är det april-oktober, varje lördag, och under sommaren är det både lördag och söndag. Jättemånga bilar som står och säljer 🙂

  Och tradera är en favorit med hos mig med!
  i recently posted..Väntan

  1. I – Va roligt 😀 . Jag undrar om jag inte varit i Täby, blir osäker nu. Hehe jag tror min mormors syster bor där :-p (jag och namn). Jag har släkt i stockholmstrakten 🙂 . Mammas man är därifrån och sen har jag släkt på mammas sida där 🙂 . Väldigt fint i stockholm tycker jag. 🙂 .

 3. Det ligger ju inte så jättelångt ifrån dig, eftersom det är på norrsidan och det går väl att ta motorväg hela vägen har jag för mig.
  Loppisen är iaf Stockholms största, den är på Täby galopp då.. Sedan finns ju Täby Centrum som är Sveriges största köpcentrum? Ja.. Sthlm är fint 🙂
  i recently posted..Väntan

  1. I – De tar nog runt 2 h tror jag att åka härifrån till sthlm om man tar Gävle hållet 🙂 .
   Va spännande man kanske ska försöka åka dit nån gång 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: