fbpx
Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Watchmen Blu-ray!

Fick 50 kr att handla för hos Åhlens då jag är med i deras kundklubb, det föll på en Watchmen blu-ray film. Fick köpa den för 79:- bra pris. Den filmen är riktigt bra, var brossan som introducerade den för mig. Så att ha den på blu-ray verkade ju super!

I alla fall så när jag skulle betala kom fel pris in. Jag bara, MEN alltså det stod ju 129:- på den, det pris jag fick var 250 (efter rabatten) hon i kassan. ÖH knappast, jag bara JO de ser du ju här, så hon bara vänder sig till någon bakom och “DU 129:- för en blu-ray film de är väl inte sant?!” typ som jag stod och ljög liksom. Killen som stod där svarade jo de stämmer den kostar så. Blev fan grinig, PRECIS som jag skulle varit och BYTT pris på filmerna utan att dom sett det. Sånt där kan verkligen störa mig.

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: