Tv-serier, film & musik

Dagens lilla paket.

Jag eller ja snarare William om man ska tala klarspråk fick ett paket från posten idag. En film som fick honom att lysa upp. Bilar filmen var hans favorit för några år sedan. Den gick och gick och gick på dvdn så jag höll på att bli galen. Nu äger vi ju PS3 så denna blev att kolla på där. WILLIAM var nöjd!

JÄVLA blixt på mobilen.

fast å andra sidan blixten mcqueen var ju med 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: