Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Speed date med kurslitteraturen.

Man skulle kunna säga att jag och mina kursböcker haft speed date idag , jag har skrivit och pluggat så det värker i huvudet på mig. BRA de, det ser jag som något positivt målet är att bli klar med två kurser till helgen.

SÅ sjukt roligt faktiskt, jag tror att det här kommer bli riktigt bra. Det där är skumt, har varit så inne i en svacka när jag inte alls orkat plugga så intensivt har pluggat men inte så där snabbt som jag brukar, har liksom grubblat om det är de här jag vill och sånt. Typ känt mig som jag gör det här för att överleva känslan. SÅ ska ju inte studier kännas. Men så fick jag alltså någon form av kick i röven i morse och då upptäckte jag att allt bara ramlar på, varför kan inte den där kicken i röven komma oftare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.