Informationsteknik

Webbdesigna lite

Leker lite med sidan som ni ser, den är så sjukt seg ibland (när jag lägger in bilder) trots att jag pressar ner dom så vill den ändå inte riktigt som jag vill, hur som helst jag håller på att leka med headern så ska göra om lite. Gillade att ha grå bakgrund också ville ha lite stilrent ett tag kände jag. Så nu blir det förändring i stugan. Vad har jag fått alla energi ifrån?

Det här är visserligen ett intresse jag har, och det har hunnit bli några designer både åt mig själv och andra nu. Är alltid roligt att lära sig mer om att fixa och dona på sin sida.

7 Comments

 1. Funkar det verkligen med det du skrivit? “OM DU ENDAST TÄNKER SKRIVA SVAR PÅ DET JAG KOMMENTERAT HOS DIG, ANVÄND GÄSTBOKEN.” ? Jag skulle aldrig skriva svar till om jag måste gå in i en gästbok hela tiden 😛

  Angående dina laddtider. Du har ju en massa skräp på vänster sida, buzzador, bloggregistret etc. Dem tar över 32sekunder mellan varandra att ladda. Någon av dem tog 74 sekunder att ladda. Testa att ta bort alla. Blir sidan fortfare? om ja, lägg in dem tillbaka en och en, så ser du vilken boven är.
  Romeo Patrick recently posted..Jag behöver DIN hjälp! Mobbing enkät

 2. Funkar det verkligen med det du skrivit? ”OM DU ENDAST TÄNKER SKRIVA SVAR PÅ DET JAG KOMMENTERAT HOS DIG, ANVÄND GÄSTBOKEN.” ? Jag skulle aldrig skriva svar till om jag måste gå in i en gästbok hela tiden

  Angående dina laddtider. Du har ju en massa skräp på vänster sida, buzzador, bloggregistret etc. Dem tar över 32sekunder mellan varandra att ladda. Någon av dem tog 74 sekunder att ladda. Testa att ta bort alla. Blir sidan fortfare? om ja, lägg in dem tillbaka en och en, så ser du vilken boven är.
  Romeo Patrick recently posted..Jag behöver DIN hjälp! Mobbing enkät

  1. Jag funderar på att ta bort dock lite drygt när folk skriver sv: ja osv. Är dom jag egentligen inte vill ha fast kanske lättare iofs att bara radera kanske? Har haft planer på att ta bort den ett tag 🙂 . Provar ta bort dom, tack för tipset 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: