Tävlingar

Tävling.

Hittade denna på minbebis. Har varit medlem där sen 2006 eller något sånt. Brukar få mail rätt ofta därifrån, även om jag sällan är online men tänkte att den här faktiskt var något att tipsa er med smått att vara med i.

Du tävlar om en Philips Avent videoövervakning och det tror jag nog är toppen för alla bebis / småbarns mammor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: