Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Mysig matsida.

Hittade en jätte mysig sida med recept, fanns massa gott där och sidan heter Gratis recept jag tycker helt klart ni ska kika in där för fanns massa goda mattips. Jag såg en som jag tänker bjuda på här hemma, jag kopierar receptet hit så ska ni få se. Tänkte att denna skulle både Björn, jag och William gilla tror jag.

Jag gillade den här sidan också för det fanns så mycket olika alternativ, förrätter , efterätter varmrätter. Ja verkligen allt! Direkt jag besökte sidan blev jag väldigt sugen på mat något som för mig är ett stort plus. Så jag råder er alla att kolla in där.

Fetaost pasta med chili

Antal portioner: 4

Tillagningstid: 30 min

Ingredienser:

 • 2 pkt Färsk tagliatelle
 • 1 brk Creme fraiche paprika/chili
 • 1 brk Krossade tomater
 • 500 g Kycklingfile
 • 2 Krossade vitlöksklyftor
 • 1-2 tsk Sambal olek
 • 1 pkt Ruccola
 • 1/2 brk Creme fraiche
 • 1 näve Kalamatoliver
 • 150g Fetaost

Beskrivning:
snabb och supersmaskig pasta, får dig att framstå som en urgrym kock, trots att det inte kan bli enklare

Tillagning:
Tärna kyclingfilen och fräs den i smör eller olja. Únder tiden häll av de krossade tomaterna i en finmaskig sil. När kycklingfilen är brynt häll på toamterna, cremefraichen och vitlök. låt puttra ca 5-10 min. Tillsätt oliver och tärnad fetaost.Smaka av med sambal olek.
Servera till ångande nykokt tagliatelle och ruccolasallad. Bon apetit!

Related Tags:

11 Comments

 1. Tack för tipset, alltid kul med nya receptsidor! Även om jag alltid omvanldar recept jag ser, finns alltid något att utveckla, men att få inspiriation är aldrig fel och den rätten du ska laga verkar riktigt smarrig!

 2. Åh vad gott det där lät 🙂

  Sv: Ja jag har ju tänkt att köpa en systemkamera en vacker dag.. Men jag har inte så mycket pengar över varje månad så jag kan spara, så det lär inte bli förrän jag börjar jobba. Men då ska jag köpa en systemkamera 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: