fbpx
Dark Mode Off / On
Reklam

Nätdejta.

Jag har funderat på det här med nätdejting ibland. Dels för jag har vänner som träffat killar via sånt och dels för det verkar väldigt enkelt. Jag surfade förbi en dejting sidan spraydate för ett tag sedan. Den sidan verkar väldigt enkelt och inte speciellt svår att förstå sig på, ibland känns det som man kanske skulle prova för vad har man att förlora? Samtidigt så vet jag inte hur pass intresserad jag är. Det är svårt sånt där. Jag ger sidan ett plus då den faktiskt är gratis, jag tror gratis saker ger mer för folk än saker som inte är gratis, saker som kostar tror jag folk vänder sig i dörren för men denna är gratis. Har någon av er läsare provat Spray date ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: