Sjukdomar

Läkarbesöket.

Det gick bra, läkaren som var en AT-läkare tittade och sa att det ser fint ut och är inom ramen som räknas som normalt. Hon gick dock och hämtade en till läkare och han kollade och sa samma. Jag ska dit igen den fjärde på lite snabb koll eftersom att det idag fjällade på grund av finnen jag haft där. Kändes som jag då kan pusta ut i alla fall.Håller på att laga mat ska strax stoppa in klyftpotatisen i ugnen tillsammans med kycklingen som redan är där (kycklingen ska självklart vara på en egen hylla) . Tänkte att jag fotar maten sen så ni får en bild av rätten. Här får ni förresten bilder från VCT. Det är en rätt nyöppnad vårdcentral som är privatägd. Området ligger vid gamla syrafabriken så husen är JÄTTE fina känns som att kliva in i ett ett annat sekel. Tyvärr tagna med mobilen så bilderna är inte alls lika fina som dom varit med systemkameran, men känns lite överkurs att ta med sig systemkameran på vårdcentralen faktiskt!

Utsikt mot vårdcentralen

Ingång

FaluVårdCentral

2 Comments

  1. Skönt att allt verkade ok 🙂 Men bra att dom ändå vill kolla en gång till för att vara riktigt säkra. Känns skönt när dom inte bara ignorerar en.
    KackMarie recently posted..Hormoner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: