Usch är så oroad idag, ska ju i väg till VCT och kolla det där födelsemärket jag visade på bild förra veckan. Gått och grubblat i det där en hel vecka så ska bli sjukt skönt att få det kollat. Har jag tur kanske läkaren tar bort det på en gång så slipper jag någonsin grubbla i det igen. Hellre att de försvinner än att jag ska behöva fundera och fundera.

Blir seminarium om ett tag 10.30-12.00 sen efter de så ska man vänta tills 14.25 då när jag får trampa in på VCT, men tror nästan att jag ska gå dit tidigare, typ 13.30 alltid skönt att gå tidigare är hellre för tidig än för sen. Håll tummarna att de går bra för mig.

11 kommentarer

    1. Linn – Det gick rätt fort i alla fall, fick inte bort den men ska dit på återbesök igen i januari för att dubbelkolla. Dock sa hon att den såg normal ut så. Men gå och kolla upp dina också, är bra att ha gjort.

  1. Bra att du går & kollar upp märket, man kan aldrig vara för noga med sånt. Hoppas det går bra!

    Svar: Ja jag tror att det kan vara kapraltunnelssyndrom, det låter precis som åt mej. Men enligt BM så verkade jag inte skulle behöva vara orolig, men där står det att man bör uppsöka vårdcentral om det inte ger med sig. Jag har haft så dygnet runt i flera veckor nu. Men bara i höger hand först, tror det var igår det gick över i vänstra oxå.
    KackMarie recently posted..Hormoner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: