Min tvättmaskin har bokstavligt luktat surt och vidrigt trots flera genomgångar med städning höll på att bli galen. Hade verkligen PROVAT allt, och har alltid luckan öppen för att de ska få vädra ur vattnet. Men så kom jag över ett tips och de FUNKADE! Så har ni problem med äcklig urken doft i tvättmaskinen? Här får ni tipset.

Ta en tvättboll, fyll den med hälften ättiksprit och ha i några klickar diskmedel (jag använde YES) och sedan lite tvättmedel. Lägg in i tvättmaskinen på 60 grader och tvätta.

NU luktar det jätte gott och som nytt i tvättmaskinen igen. Fick dock stå ut med ättikdoft i någon timme men det var det värt.

2 kommentarer

  1. ja x-men är faktiskt jädrigt bra filmer… Och ja, Wolverine är rätt läcker… haha…

    Jaa, kan tro det. Måste börja införa det snart…
    johanna recently posted..jaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: