Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Somliga är inte som de ska.

Eftersom jag inte varit på nätet så mycket i helgen, vilket helt beror på att jag valt att umgås med det som betyder något min familj. Så har jag glömt att spy galla över den tjugoåriga idioten som i torsdags gick in och våldtog och rånade en gammal tant här i Falun. Den idioten borde få kuken avskuren enligt mitt tycke. Jag har inget till övers för folk som våldtar barn, vuxna, gamla och djur. Jag önskar alla såna en avhuggen kuk och släppta på en ö mitt i havet med höga stängsel så dom inte kan komma därifrån…

Sen visst det skulle aldrig funka och mina åsikter här är extrema. MEN samtidigt så finns det enligt mig inga godtagbara ursäkter för ett sånt sjukt beteende, man ska aldrig ha sex med någon genom våld, man förstör livet för någon annan så i såna fall önskar jag livet förstört för dom också. Kvinnor som våldtar då tänker ni? JA skär av dom allt också, låt dom plågas.

ARTIKELN!

2 Comments

  1. Hej
    Håller med dig om det du skriver att man verkligen borde skära av vissa människors ädlaste delar.

    Tycker det är fruktansvärt att någon kan göra så mot en annan människa och i synnerhet en äldre människa.

    Ha de bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa