Drog till Borlänge och barnens hus med William och Björn idag. När vi stod utanför här och väntade (Jag och William) , så tog jag lite foton i brist på annat.
I alla fall blev det burger king också, men börjat inse att strips inte alls är min grej egentligen jag är nog mer så att jag är en sucker för dipsås. Inte kul direkt hehe. Kikade runt på barnens hus och William blev helt lyrisk av allt Harry Potter Lego som kommit in. Drog tillbaka till Falun och där tog vi var sin bil Björn körde dodgen eftersom den skulle ut till Kniva. Väl i Kniva så lekte vi lite med Harry (Williams katt) och sen drog vi vidare till Björns mamma och spelade lite spel och åt morotskaka, de är så GOTT, jag måste lära mig göra de.

Sen blev det tripp hemåt. Jag och William hade lite filmmys och jag har städat och donat. Skönt när man bara plockat. Tog en stor rengöring av tvättmaskinen men skriver ett eget inlägg om de för ska tipsa.

I alla fall här får ni lite bilder från dagen.

William väntar på sin pappa.

Mom and son! <3

Mommy in winterland.

Foood

Williams Lilla Harry Potter

Kramas

Mysas

Hehe mms:et jag skickade till Lisa. Vi förstår humorn!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: