fbpx
Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Singstar

Björn kom hit och lagade fiskgratäng till middag. Så himla gott, de är nog den ända fiskrätten jag faktiskt tycker är riktigt god är egentligen inte så mycket för fisk.

I alla fall efteråt så ville jag prova mitt singstar jag köpte idag. Sagt som gjort, jag och William spelade och Björn som var jätte anti innan ville också prova när det var låtar han kände igen. Jag fick skit bra poäng på “losing my religion med R.E.M” träffade nästan varje ton så jag var sjukt nöjd med mig själv haha.

Sjunga

Björn och William sjunger.

(Jag hatar att ha luckorna öppna men tyvärr var det sladdar på micarna.)

DEN blåa var jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: