Tv-serier, film & musik

Videoblogging

Försökte mig på detta igen. FAN jag tror jag måste skaffa bättre lampor eller nått. Ni hör i alla fall min röst. Börjar bli sjuk tror jag halsen värker som FAN!

Related Tags:

13 Comments

  1. Min lilla mini-pc`s ljud gjorde säkert inte ljudet bättre heller, så jag hörde typ inte alls va du sa.. 😀

    Svar: Ja nej så är det väl med att ha unga mor/farföräldrar. Men som jag skrev så tycker man ju ändå att dom borde bry sej även fast dom kanske inte orkar med att ha dom ngt. Det övergår lixom mitt förstånd hur man inte kan bry sej.
    KackMarie recently posted..Magsjuka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: