Fan det är något skumt med den här mensen. Okej äckel varning men de är min blogg. Dels har jag blödigt alldeles kopiöst idag, det är levrat och kommer klumpar är svart och gör JÄVLIGT ont, flera gånger idag har jag fått ställa mig och böjt mig framåt och blivit alldeles yr. Nu sitter jag här med kräkas känslor. Det liksom flimrar framför ögonen på mig, snurrar och det känns som jag ska tuppa av. Koppen (använder menskopp sedan 2005) fylls på bara ett par timmar, normalt får jag byta mer sällan. Det går som ett band runt hela magen.

Varit lättretlig hela dagen för jag har ont. Får hoppas det här går över tills imorgon. Färgen är inte heller som vanligt den ser typ ut som rödvin… Har googlat och så kan det tydligen vara, känns obehagligt i alla fall, är inte van vid rödvinsfärger. Känner mig helt slut måste gå och sova tror jag.

14 kommentarer

 1. Sådär kan det va för mig med.. Iaf med färgen, klumparna och mängden. En gång har det vart sådär supermkt, under en mensperiod alltså. Jag trodde jag satt in koppen galet eller något, gick för att kolla.. och på bara 1-2 timmar så va den helt översvämmad. Va så i 2-3 dagar, mitt på dagen då. Men gångerna efter det så har den vart mer normal 🙂
  malle recently posted..Onsdag

  1. Malle – Va skönt att läsa att fler, jag är inte van. Sån där som blöder lite så när jag väl blöder det som kanske är “normalt” för andra får jag panik. Jag brukar blöda i 2-3 dagar sen är det slut, nån gång blödde jag i 5 dagar och då trodde jag nu är det något fel. HEHE

   1. Ja, av min erfarenhet så kan det variera litegrann ibland. Inget att oroa sig för 🙂 Om man inte börjar blöda i riktigt Onormalt många dagar förstås..

    Ja, riktigt surt! Hoppas verkligen att de dyker upp igen. Förstår inte heller.. Om någon tar fel, så borde ju Deras grej vara kvar på fritids/skolan/dagis.. men det händer ju aldrig.. Jag har då Aldrig tagit fel och fy fan va jag skulle Skämmas om jag gjorde det! Speciellt något av sådant värde.
    malle recently posted..Onsdag

 2. Men urs då. Din stackare. 🙁
  Vilket sammanträffande. Jag har också mens nu. Fick igår men blödde knappt. Men däremot idag när jag varit borta och sen haft framande. Helt sjukt.
  Hoppas det går över tills imorgon och att du mår bättre då.

  Sv: Ja du är nog min mest trogna läsare som kommenterar iaf 😀
  Kram
  MammaTessan recently posted..Vem där

  1. MammaTessan – Mår bättre, jag är så ovan att ha mycket mens hehe. Jag blöder lite och typ 2-3 dagar så när jag blöder massor blir jag oroad hehe. Fast brukar ha mensvärk men igår var det helt ohyggligt :S.

 3. Du får ringa gyn eller så , det kan vara något som inte står rätt till :/ KOlla det i tid så det inte går för långt , bättre o kolla en gång för mycket .

  Att du är yr och sånt har ju säkerligen med att du blött mycket , du tappar ju järn . Ät mycket mat med järn i , eller köp typ hemofer på apoteket .

  Kram Jennie
  Jennie recently posted..Dag 05 – Vad är kärlek

  1. Jennie – Det blev bättre idag, tack och lov det blev skit jobbigt igår är inte van vid att blöda mycket. Hehe jag blöde jätte lite normalt och typ 2-3 dagar bara 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: