Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Lite positiva tankar.

Blev nyss irriterad på försäkringskassan men bestämde mig för att försöka tänkte positivt istället. Dumt att gå runt och klaga på saker, jag är en rätt negativ person och kan hamna i väldigt negativa banor men jag försöker att tänka att nu är det så här och då får jag leva med det, trots att det är tufft. Att gnälla ger ingenting man får ta livet med ett leende allt löser sig till slut i alla fall. Livet lär ju ha lite motgångar för att sedan kunna ge oss framgångar, en uppförsbacke kommer ge oss en nedförsbacke också. Livet är som en berg och dalbana om vi bara fick åka plant skulle vi inte få uppleva saker, det är motgångarna som får oss att kämpa som gör oss till starkare och tryggare människor.

Mitt liv har haft fler motgångar än framgångar men jag försöker att leva på dom framgångar jag har istället för att tänka på alla motgångar. Att endast tänka på hur negativt och dåligt allt är så blir man automatiskt jävligt bitter och på mångt och mycket är det inte värt de. Att alltid klaga gör ju att andra ledsnar ur på en som person och det vill jag inte. SÅ jag ska försöka tänka positivt för mina medmänniskors skull. Jag menar HEY jag är inte dödssjuk och det är inte jordens undergång för att försäkringskassan krånglar. Livet kunde varit mycket värre, jag kunde fått ett cancer besked eller någon jag älskar kunde råkat ut för en olycka. Det är inget att bråka om bara för att man själv tycker att det är synd om en, för någonstans sitter någon annan och faktiskt har det jobbigt på riktigt.

6 Comments

 1. Bra inställning.

  Sv: Va bra att du är bättre.
  Och vilket lyx med 2-3 dagar. jag har 5-7 tror jag :S
  Mensvärk brukar jag också ha. Men ibland är det riktigt hemskt. Varför kan inte killar få mens och mensvärk för. Orättvist. 😀

  1. MammaTessan – Ja gnäll orkar ingen lyssna på faktiskt 🙂 .

   Ja det känns riktigt skönt, mens är inte de minsta kul :/ . HEHE håller med karlar skulle fan också haft mens mest rättvist faktiskt haha :-p

 2. Ja , hemofer är järntabletter som du kan ta utan att få problem med magen och så , de är milda ! Inte så dyra heller för den delen ! Jag hade de när jag var gravid .

  Skönt att det är bättre .

  Ja de är mysigt .

  Med Ica-kort kostade den 20 kr 🙂

  Ja , fy vad fsk kan krångla , men som du säger med motgångar kommer också medgångar ! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: