Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek?

Det är något man helt obegränsat och helt utan att kräva något tillbaka ger någon annan eller känner för någon annan. I alla fall är det så jag uppfattar kärlek. Kärlek för mig är att se min son växa upp, se hans glada och nyfikna ögon och höra hans härliga skratt hela tiden stannar för en stund och jag bara kollar på honom och tänker KÄRLEK det är precis det här. Jag älskar honom utan krav och helt obegränsat.

Jag tror alla har känt kärlek någon gång, till sin bästa kompis, till sin mamma och pappa, till sitt/sina barn, till sin nalle eller kanske mormor och morfar eller farmor och farfar, syskon eller vem vet kanske bara tanten på gatan som brukar de dig godis ibland. Kärlek är där som ett ord och en påminnelse om livet. Kärlek för mig är en del av livet. DEN vackraste delen av livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: