Tv-serier, film & musik

Bara massa tv-tittande.

Började visserligen morgonen med att dammsuga men har annars mest glott på tv faktiskt. Började med The walking dead som folk tipsat mig om. SKIT bra serie så den kommer jag fortsätta titta på. Sen igår råkade jag zappa förbi The Vampire diaries och kom på att jag nog skulle börja kolla på den serien med. Sagt som gjort, nu har jag börjat kika på den med, har bara sett dom 3 första i serien men ja det lär bli fler.

Annars har dagen susat förbi, blir väl att sova snart antar jag.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: