Reklam

Juveliasmycken.se

Var in och kikade på Juveliasmycken.se igen, så himla mycket fint där. Såg det här smycket som jag tyckte var riktigt kul.
Ett rakblad som halsband för killar.

Jag är jätte sugen på armbandet som jag länkar här. SÅ fint!

Klicka på bilden för att komma till smycket.

Klicka på bilden för att komma till smycket.

5 Comments

    1. KalsongMorsan – Ja kolla in 😀 . Julveliassmycken har jätte mycket fint, snabb leverans och jätte trevlig kundservice. Jag beställde ett smycke därifrån för någon månad sen med Williams namn, men så gick de sönder fick direkt svar och hon bad mig skicka tillbaka gjorde detta och som plåster på såren fick jag ett till jätte fint halsband pga besvären med att det gått sönder. Var den där öglan man sätter fast i, SÅ det är jätte seriös sida. Oftast om saker går sönder får man ju skylla sig själv typ, men hon var jätte noga med att det skulle bli bra 🙂 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: