Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Juveliasmycken.se

5 Comments

    1. KalsongMorsan – Ja kolla in 😀 . Julveliassmycken har jätte mycket fint, snabb leverans och jätte trevlig kundservice. Jag beställde ett smycke därifrån för någon månad sen med Williams namn, men så gick de sönder fick direkt svar och hon bad mig skicka tillbaka gjorde detta och som plåster på såren fick jag ett till jätte fint halsband pga besvären med att det gått sönder. Var den där öglan man sätter fast i, SÅ det är jätte seriös sida. Oftast om saker går sönder får man ju skylla sig själv typ, men hon var jätte noga med att det skulle bli bra 🙂 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa