Questions & Answers

Dag 09 – Min tro

Tro?

Det här var svårt. Jag är lite av en wicca skulle jag vilja säga. Jag tror på andar och sånt ett liv efter döden och att det finns skyddsänglar och vissa väsen vi inte kan se.
Jag höll mycket på med vit magi när jag var yngre tillkallade andar och brukade tillbe fullmånen. Låter väl konstigt kanske? Jag har också sett mycket spöken och känner mig sällan ensam, på nästan alla platser kan jag känna mig bevakad eller se skymten av en kontur, ibland en skugga som rör sig eller ja vad som helst. Har skrivit en del från 2005-2006 i kategorier här i bloggen från när jag bodde på Galgberget här i Falun (en gammal avrättningsplats) hur jag hade spöken som vandrade runt i mitt hem. En gång vaknade jag av att en man höll fast mig i sängen och en annan gång hur dom drog upp mina gardiner fram och tillbaka, saker försvann mystisk och en gång var det någon som tog tag i min arm jätte hårt och slet bort, kvar lämnade ett handavtryck i blåmärken.

Nu förtiden har jag sällan tid att tillkalla andar, men dom kommer till mig självmant. Jag har sett så länge jag kan minnas alltid vetat att det finns saker och kan märka hur dom rör sig. En gång när jag bodde på Berget i Orsa, i ett rum i huset där det alltid var kallt hörde jag någon ropa “MAMMA MAMMA MAMMA, snälla sluta” . Vi bodde i villa och det var mitt i natten såg mig omkring. Jag var 16 år men hade nallar på en hylla som prydnader ser hur ena nallen ramlar ner från hyllan. Behöver jag säga att jag inte gillade att sova där så ofta efter detta?

Så ja, min tro är väl wicca skulle jag tro.

10 Comments

 1. Kan du snälla förklara hur wordpress funkar? Har laddat ner det men det går inte att installera.. Det kostar inget om man inte har egen domän va? Och vad kostar egen domän? Du behöver inte svara men jag skulle bli jätte glad om du ville förklara lite ^^

  1. Du har frågat mig om WordPress. För att få wordpress med egen domän måste du köpa ett webbhotell samt domän först, det går även att använda sig av wordpress.com (vilket är en annan form av version på wordpress som är som blogg.se) . Webhotell + domän kan du köpa hos binero eller one.com tex, men är du helt ute efter gratis version tycker jag du ska sats på http://www.wordpress.com, det är inte så stor skillnad förutom att man får eget namn då.

   Jag antar att du vill föra över dina inlägg till en wordpress blogg och det går oavsett om du använder egen domän eller wordpress.com blogg. Kan hjälpa dig föra över inlägg men du får skaffa något av det först. Det går inte att ladda upp wordpress domänblogg utan webhotell.

   Hör av dig om du har några frågor jag hjälper gärna till 🙂 .

 2. Va läskigt med att se spöken.. jag tror att jag skulle skita ner mig om jag såg en.. kanske få hjärtattack också 😮

  sv: jag har vita soffor och en lite busig son hemma, ingen bra kombination.. därför behöver sofforna rengöras minst en gång i veckan, men helst varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: