Jag tänkte tipsa fler som att använda sig av Gravatar, gravatar är ett verktyg från internet som gör att du får en bild på dig själv när du kommenterar hos personer som använder wordpress bloggar. Ni har säkert sätt att när ni kommenterar hos mig från ni en bild bredvid eran kommentar en blå ruta med ett vitt tecken runt, när jag sedan svarar er syns en bild på mig (bild visas här nedan) vill ni också ha bilder så andra ser er när ni kommenterar på en wordpress blogg vill jag tipsa er som att skaffa gravatar. Det är ett program där du lägger in en bild på dig själv, samt information från din blogg. Varje gång du sen lämnar din blogg kommer en gravatar av dig synas. Smart verktyg va?

Så har ni några minuter över och istället för att lämna en blå ruta vill visa en bild gå in på följande adress och fixa en gravatar, och så ni vet. Jag blir inte sponsrad för att säga detta utan talar endast om det för att sprida budskapet om gravatarer.

13 kommentarer

 1. Jag som inte alls är hajj på datorer fattade inget av det där =) haha snacka om att vara efter liksom =)
  Hej jag är linda i ett nötskal!
  Ja fast idag har vi det VARMT! HELA 15 grader!!
  Nej jävla skitbolag, undra om man ska ta en sväng till tidningen?! kram

  1. Linda – Ring och klaga så får man inte ha det.
   Om du vill ha en gravatar kan jag hjälpa dig? Det är enkelt 🙂 , men skulle behöva ha en bild på dig då så jag kan lägga till den där 🙂

 2. ja du får gärna hjälpa mig med det!! =) ska jag hitta en bild då bara =) ska jag skicka den till dig eller kan du ta den från bloggen bara?

  Vi har ringt 4 gånger och fel almält detta men inget händer, dom kommer inte,dom ringer inte och dom villinte ens kolla vad felet är =( kram

   1. MammaTessan – Va skumt. Vet du jag skulle kunna hjälpa dig om du vill? Lämnar min mail så kan du skicka inloggningsuppgifter dit + bilden du vill ha så ska jag se om jag kan få det och funka åt dig 🙂 .

 3. ja ser där, haha de var mer än vad jag visste =), jag trodde jag bara skulle logga in eller nått sånnt men kom inte ur där ifrån förens jag hade tryckt på en massa saker =) hhahaha men tack för den hjälp jag fick iallfall! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa