Tweenieåldern

Lite smått och gott.

Lisa skickade sms i morse och frågade om jag ville haka på till Borlänge och glo i inredningsbutiker, sagt som gjort följde jag med. Blev dock inget shoppat drog tillbaka till Falun där jag endast åt en sallad och köpte en bok på myrorna (Min morbror trollkarlen). I alla fall så jävla brutalt skit kallt ute i stan så vi försökte hålla oss i galleriorna hela tiden, hade gått något brandlarm i Falan gallerian så dit fick vi inte gå in.

Följde med Lisa hem en stund och snackade där, sen bar det av hemåt för att hämta William i skolan. Hans fröken frågade mig om jag alltid är så tålmodig. William stod och babblade och tog hundra år på sig att klä på sig, hon frågade om jag bara var så lugn för jag befann mig på skolan. Jag är sällan stressad, blir det om vi har riktigt bråttom men annars försöker jag tänka att VAD spelar det för roll om vi kommer senare hem? Ingen blir lidande av de, jag försöker ha sån syn på livet att allt är lugnt inget att bråka om.

På tal om bråka om tycks det vara creepy veckan för mig. Kan inte berätta varför men jag har seriöst väldigt dåliga vibbar hänt massor på så få dagar, minnen från det förflutna, nyheter och saker som gått obemärkt förbi kommer i ett stöt. Vad är de för form av tecken? Jag drömde om det och nu slår det in, varför och vad betyder det här.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: