Fika & måltider

Julmat

Så gick och handlade, köttbullar och prinskorv, har hästkorv här hemma så får bli de också till. Kokt potatis och ägg med räkor. Sen rödbetsallad också, kommer bli himlas gott faktiskt. Älskar verkligen julens mat prinskorv och köttbullar MUMS.

Björn slutar klockan 16.00 så får vänta en stund innan maten vilket är bra, då hinner jag städa och dona här hemma innan han kommer hem. Ska gå och hämta William nu också.

Fan vilket trist inlägg. Lovar att det kommer mera senare. Just ja kom på att jag glömt visa före och efter bilder från Williams rum. DET går ni se senare idag!

Related Tags:

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: