fbpx
Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Tentamen

Så var det gjort då, har precis “roat” mig med att skriva en tentamen för litteraturvetenskapen. Får se hur det gick, kändes svårt. Hatar tentor för jag känner mig alltid som jag funderar om jag förstått rätt efteråt och typ. NÄ det här kan aldrig ha stämt osv. Dryg man är liksom. Ska nog springa till högskolan och lämna tillbaka alla böckerna jag lånat när jag ändå har lite tid över, då kanske jag passa på att ta ut lite pengar samtidigt. Köpt lax av en av grannarna som sålde för skolan.

Kanske man skulle gjort lite köttbullar och prinskorv till middag? Koka lite potatis och ha ägg till. Älskar sånt typ litet julbord fast utan allt då. Hehe, bara det enklaste så kan man ta laxen till med kanske? Ska höra med Björn om saken på en gång.

En högskolestuderande mammas vardag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: