fbpx
Dark Mode Off / On
Reklam

Sista minuten julklappsköp via nätet? SE hit!

Inlägget är ett samarbete.

För er som har barn eller ska handla till barn tänker jag rekommendera en riktigt BRA butik på nätet. Jag har letat galet mycket efter Harry Potter legot som är så gott som omöjligt att få tag på, i alla fall kom jag över butiken hickmet och jag har VERKLIGEN bara gott att säga om företaget! Jag beställde legot William ska få i onsdags kväll, igår morse stod det på nätet att paketet var skickat, IDAG får jag hämta det på posten. Dock skickar alla leveranser som kommit in klockan 15.00 samma dag. Hemsidan kanske inte är så där jätte roligt men utbudet är bra och leveransen gav sidan massa plus från min sida, dessutom har dom rätt billiga saker också i jämfört med andra ställen, SÅ ta och kika in! (Bilderna är på annat en vad jag beställde. Då jag vill visa er det sen efter jul).

Klicka på bilderna för att komma till produkterna.

8 Comments

 1. Låter som en kanonbra sida. 🙂

  Svar: Märks att du är insatt i allt detta med förlossningen. Själv har jag inte förstått mkt av det hela. Tycker inte om barnmorskan här nere heller. Känns mest som man är besvärlig när man ställer frågor..
  Du har nog säkert rätt i att man vet vad man kommer vilja ha för smärtlindring när man väl är i det stadiet. Svårt att veta innan.
  Detta med avnavling hade jag aldrig hört om förut, så detta var ngt helt nytt för mej. Ska börja försöka diskutera saken med folk ikring & höra vad dom säger om det hela. Tack för att du upplyser mej om så bra saker!

  1. KackMarie – Ja den var bra.

   HEHE jag gillar graviditet och förlossnings saker. Läser massor fast jag inte är gravid tycker gynekologi och fortplantning är jätte intressant. Biologi i största allmänhet egentligen.

 2. Hej hej ! 🙂
  Ja fy för magsjukan! 🙁

  Ja , jag blir så irriterad på de som har det som ursäkt för att egentligen vara så satans lata . Jag tycker inte om själva tänket . Det är bra att det finns socialbidrag och liknande & a-kassa till exempel när man verkligen är mellan två jobb osv , det är kanon . Men att hela tiden inte ta sig för saker när man är 20-25 år gammal och har hela livet framför sig & sen gnälla om att man inte har pengar . När de dessutom prioriterar konstiga saker framför mat & räkningar , när man har familj dessutom .

  Läste en blogg och hon sa till sin pojkvän att han får ge fan i betala ett par räkningar så hon kunde klippa sig & färga håret hos frisör :O Sen när det börjar närma sig den 13-15:e (innan pengarna kommer) så gnäller man atat det inte finns ett rött öre . (KOOOOOOONSTIGT) !
  Jag menar hur svårt är det egentligen att få ett litet extraknäck som 20-25 åring om man visar framfötterna . ÄR man sjuk och i medelåldern kan det ändå vara lite svårare & det är ju inte precis så att man blir yngre ..

  Att man själv sätter sig i offerposition dessutom retar mig något fruktansvärt . Haha! nu tjatar jag av mig på dig . Men jag kände att du känner likadant 🙂

  Bra hemsida där , ajg har faktiskt också beställt julklappar på nätet detta året , ganska många faktiskt 🙂 hos lekmer.se bland annat ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: