Questions & Answers

Dag 28 – Det här saknar jag

Ja det här tror jag att folk kommer tro att jag ska skriva någon död person så som dom flesta förmodligen säger. Jag borde kanske säga att jag saknar min pappa i och med att han är död, men eftersom jag glömt så mycket av honom och jag levt större del av mitt liv utan pappa då han dog när jag var nio år vilket betyder att han inte funnits i mitt liv i över 17 år så kan jag inte säga direkt att jag saknar att ha en pappa, för mig är det mer naturligt att han är död än att han levt. Hade vi säger min pappa kommit tillbaka nu hade hela mitt liv rörts upp och ner och jag skulle absolut inte se det som en fördel jag hade blivit skit FÖRBANNAD rent ut sagt om vi säger att det skulle vara så där som man sett i tv-serier där folk fejkat sin död. Jag hade inte alls varit glad och tårar som skulle runnit av lycka och så vidare jag hade varit vansinnigt förbannad och förmodligen gett honom en rak höger och bett honom fara och flyga och ALDRIG komma tillbaka i mitt liv igen.

Så vad saknar jag då? Egentligen saknar jag ingenting, jag har egentligen allt jag vill ha i livet så här. Jag kan sakna att jag inte är flerbarnsmamma kanske, har alltid haft en dröm om att ha 15 ungar men annars så saknar jag inget. Jag trivs rätt bra med den jag är och de livet jag lever. Är tacksam för att vara frisk (frånsett astman) och att jag fått ett helt underbart barn, att jag har familj och vänner som finns där för mig. Vad mer behöver man i livet?

7 Comments

  1. Härligt! Egentligen skulle vi alla försöka uppskatta det vi har mer än det vi inte har.. Det är ett stort fel vi människor gör alltför ofta!

    1. Beatrice – Så där det verkligen 🙂 . Det man har är guld och man behöver inte mer än de egentligen 🙂 .
      Ska gå in och kika 😀

  2. Härligt! 🙂 Och snart är du väl kanske helt kvitt det mesta med astman med? (Sprutorna tänkte jag på då..)
    Angående det där med barn så har jag svarat igen i min blogg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: