Migrän & spänningshuvudvärk Illamående.
Migrän & spänningshuvudvärk

Illamående.

Fy fan, har sviter av efter mens och den här gången är det HEMSKT bokstavligt talat. Mår verkligen as illa, nacken värker och det känns som jag ska spy hela tiden. Får hoppas det slutar snart för jag orkar inte må så här. 3 jävla dagars huvudvärk och ont i nacken. Min kropp pallar inte hormonerna jag får av mens, hela kroppen slår om.

William bygger lego. Var till Skevi och fikade hos Björns farmor och farfar. Sen begav vi oss till citygross hittade ingen hummer så vi ska äta smörgåstårta. Sen ska Björn göra plankstek. SKA bli så sjukt gott. Mysa ihop alla vi tre och se raketerna vid tolv.

2 Comments

  1. Oj då. Va sjukt. Har aldrig hört nått liknande.
    Jag brukar få mensvärk i nedre delen av magen. Vet många som får ont i svanken istället.

    Sv: Ja förfesten var trevlig. Det var trevligt på krogen också när han blivit ut slängd så jag kunde slappna av. 🙂

    1. En kota i min nacke reagerar negativt av menshormonerna, är skit jobbigt kan kräkas och ligga utslagen pga mens.Fick det uträtt för 5 år sen =(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: