Questions & Answers

2a dagens bild. En bild på dig själv

Eftersom jag tolkat det här som man får lägga upp både nya och gamla bilder så får ni en “gammal”. Anledning är enkel. Jag har fått två finnar (ska ha mens vilken dag som helst) och trots att jag täckt över skiten med smink syns dom. Jag får finnar en gång i månaden, precis dagarna innan mens. SOM man inte har nog med problem då *S*.

Efter duschen december 2010
(därav de blöta håret)

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: