Ska duscha nu sen bär det av på ultraljud.
William ska kolla sina njurar, därav får han inte kissa något förrens efteråt. Lite tortyr kan man tycka att säga till ett barn att ”du får inte kissa på 2 h”. Har förklarat varför så han vet. Det märks att han ändå är lite smått oroad över de där. Han vet ju inte alls vad dom ska göra. Jag har förklarat att dom kommer smeta en kall gegga på hans mage och att dom sen ser inne i magen hur allt ser ut. Men svårt en då för barn att verkligen förstå. Men går ju bra, han är nog mest rädd att dom ska sticka honom och sånt.

Efter vi varit där tänkte jag ta med William till högskolan, jag måste låna lite litteratur.

Måste hämta mitt paket från Me & I idag också. Ska se om Björn kan skjutsa ner oss på stan i eftermiddag. Rykten säger att det är kallt fortfarande.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa