Sjukdomar Tweenieåldern

Dusch och ultraljud.

Ska duscha nu sen bär det av på ultraljud.
William ska kolla sina njurar, därav får han inte kissa något förrens efteråt. Lite tortyr kan man tycka att säga till ett barn att “du får inte kissa på 2 h”. Har förklarat varför så han vet. Det märks att han ändå är lite smått oroad över de där. Han vet ju inte alls vad dom ska göra. Jag har förklarat att dom kommer smeta en kall gegga på hans mage och att dom sen ser inne i magen hur allt ser ut. Men svårt en då för barn att verkligen förstå. Men går ju bra, han är nog mest rädd att dom ska sticka honom och sånt.

Efter vi varit där tänkte jag ta med William till högskolan, jag måste låna lite litteratur.

Måste hämta mitt paket från Me & I idag också. Ska se om Björn kan skjutsa ner oss på stan i eftermiddag. Rykten säger att det är kallt fortfarande.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: