Jag är fast, jag erkänner min last i alla fall. Är det inte the sims 3 som har mig i sitt grepp så är det tv-spelen. Just nu spelar jag Williams nintendo DSi Xl supermario och är helt jävla fast, jag är på sista världen och William är grymt impad och skriker var och varannan minut att hans mamma är bäst. Inte för att skryta MEN de är jag *S*.

Jag är fast i alla såna där saker, har bland annat lite hästspel på datorn jag och William spelar från varsin dator. Spel från min fjortistid när mitt syskon var hästtokig och jag insåg att Arvet från rosemondhill eller något liknade. Efter de blev jag lite fast i hästspel vilket i och för sig är rätt intressant då jag aldrig hållit på med hästar själv, men spelar är så himla roliga och helt på min nivå. Äta, mata och typ tävla. Vilket är lite av en önskan jag har för the sims 3 om dom får djurliv igen. Jag vill ha dit hästar och eventuellt andra bondgårdsdjur snacka om att man skulle kunna driva simmarna till vansinne med sånt.

William spelar super mario nu tror jag, men ska slänga honom i duschen nu.

So long långkalsong!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: