Det gick bra på ultraljudet igår. Dom hittade inget avvikande och allt såg bra ut sa läkaren som gjorde ultraljudet på William. Kändes bra. Nu återstår bara ett besök på barnkliniken där William ska få kissa i nån form av tratt och dom ska jämföra lite saker tror jag? Vi väntar på kallelse dit.

Annars fick jag nån form av magsjuka i natt tror jag. Kräkts och mått illa hela natten. Sov till klockan 10.00 (eller jag vaknade 15 minuter i sex och väckte William så Björn fick ta med honom till skolan sen). Ska hämta William senare, får väl liksom hoppas att dom är ute eller något. Björn kan inte hämta honom så då blir det mitt uppdrag.

Mår as illa, ska ta och duscha och sen vila.

6 kommentarer

  1. Skönt! Men vore ju bra samtidigt om ni fick veta vad som va galet.. Hoppas de hittar något snart & att det inte är allvarligt 🙂

    Har svarat i min blogg med 🙂

    Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: