Författarens egna ord. Jag ska, ska du? Släck och protestera den 6 Mars!
Författarens egna ord.

Jag ska, ska du? Släck och protestera den 6 Mars!

Nu slår elupprorets timme! Släck ner – i protest mot höga elpriser

Dags för en el-protest! Söndagen den 6 mars kl 20-21, 2011 visar vi tydligt vad vi tycker om höga elpriser. Då släcker vi ner lampor och elprylar i protest, så mycket vi bara kan och tål.
Släck ner hela huset, byn och staden.
Visa dina grannar att du bryr dig och att du inte är nöjd!
Visa politikerna att du kräver handling istället för passivitet!
Visa elbolagen att nu har de tjänat för mycket!

Gör så här: Klockan åtta på kvällen den 6 mars så släcker vi lamporna, i första hand de som syns utifrån. Stäng gärna av ännu mer för att visa ditt el-oberoende. Tänd gärna ett ljus och sätt i fönstret, för att visa att du tror på förändring. Protesten fortgår i en timme till klockan nio.

Sprid detta, på Facebook, bloggar, telefon och överallt så att vi blir så många som möjligt och så att alla får en chans att vara med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: