Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Äggdiet

Idag börjar det, min äggdiet. Den är strikt och därför äter jag endast ägg nu i två veckors tid. Jag kommer alltså inte äta något annat. Eller ja eventuellt en sallad i Gävle när jag är med Sandra på måndag. Men annars kommer jag hålla mig strikt till denna diet. Jag rasar i vikt när jag går på denna och jag vill ner i vikt till sommaren så just ägg dieten är ett bra tips för att snabbt gå ner några kilon.

Det jag då äter är:

Laktosfri fil med linfrön. (för magens skull)
Ägg och en knäckesmörgås med dillkaviar.

Så ser min diet ut sen, onyttigheter är helt uteslutet. Jag brukar gå ner 4-5 kg på den här dieten. Den funkar för mig. Vissa går upp allt igen men jag är inte sån. Går jag ner stannar jag där. Dock nu har jag slarvat ett tag med maten och det är inte alls så bra. MEN nu ska det bli bättring. Efter mina två veckor med den här dieten tänkte jag köra GI de sista kilona jag vill ha bort. För jag är inte så optimistisk så jag tror att jag är nöjd efter två veckors äggbantning direkt.

5 Comments

  1. 🙂 Denna meningen, den nästa sista: ”Efter mina två veckor med den här dieten tänkte jag köra GI de sista kilona jag vill ha barn.”
    Jag vill ha barn, vad skulle egentligen ha stått där? Haha 😀
    Jag lär oxå köra igång med nånting så jag blir av me alla mina kilon som jag lagt på mej under graviditeten.

    1. KalsongMorsan – Haha nej, alltså jag tror min mage är äggvan :-p . Har kört med den här dieten till och från sen jag var 17 så magen känner sig som ”hemma” haha :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.