Författarens egna ord. Dags att bege sig till sängs?
Författarens egna ord.

Dags att bege sig till sängs?

Funderar om jag ska bege mig mot den där sängen kanske. Gävle imorgon bitti. 7,05 går bussen. Jag som älskar tidiga mornar menar jag *S*.
Nä men blir nog bra. De sjuka är att efter en Gävle dag har jag ont i varje muskel, måste fan vara röven som får sitta för länge.

Förresten tror jag kroppen kommit in i fas 2 nu. Den går inte runt och tänker på mat som den gjorde i fredags och tills runt middagstid idag. SKÖNT, nu går bantningen lättare. Alltid värst att liksom tvinga bort suget. Jag vet hur man gör man måste stå emot. Antar att de är lite som för missbrukare, man har abstinens och sen när man gått ifrån den där abstinens går det hur bra som helst. Två veckor nu, det kommer jag fixa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: