Lärarprogrammet En dag i Gävle.
Lärarprogrammet

En dag i Gävle.

Haft matematikkursen idag. Var jätte skoj och dagen gick fort. När jag kom hem igen hämtade jag William och vi begav oss (dock med en del mutor) till Maxi. Handlade lite mat och annat som kan vara bra att ha hemma. William fick en Lego tidning som han var riktigt glad över.

När vi kom hem åt vi Gulasch soppa. JA jag syndade, men hade ändå gjort det tidigare idag, imorgon blir det dock back to äggen igen. Svårt att hålla sig borta från något när man liksom pluggar på annat ställe.

I alla fall myste jag och William till i soffan, såg på Dumma Mej. Björn är nog i luften nu. På väg till Kina. Eller ja han åker till tyskland och mellanlandar först, sen blir det vidare till Kina. Känns märkligt. Jag är ett vanedjur och för mig är det liksom mest naturligt att ha honom i Falun. Lätt att ringa och sånt. Men det är bara tills fredag nästa vecka.

Jag ska nog försöka se det där nya förlossningsprogrammet idag vid nio. Lät intressant, får se om om jag orkar. Imorgon blir det förresten koll på min hand, fick ju en kniv i den i Oktober 2009 och jag har fortfarande värk. Känns som de kan vara smart att kolla upp.

4 Comments

 1. Du kommer klara det galant, supermorsan! 🙂
  En kniv i handen? 😮
  Ett barn i minuten har jag nyss sett på, jisses va jag grät. Man minner sig tillbaka.

  Svar: Nu har det äntligen gått över. Han har sovit i 5 timmar nu. Massage har jag hört inte hjälper när koliken väl är igång, för jag har försökt flera ggr, men fungerar inte alls.

  1. KackMarie – Jag hoppas de, känns lite läskigt att vara hemma själv.
   Ja, jag hade såna där glaskupor för värmeljus man lägger i vatten. I alla fall hade värmeljuset fastnat i botten så skulle ta ur den gick inte så tänkte jag provar med en kniv. Kniven slant och åkte rakt igenom glaskupan och in i min hand. Det kom massor med blod och jag fick åka raka vägen till akuten och sy… MINDRE trevlig upplevelse.

   Aha, men prova massage när han är vaken och inte har ont då. Så kanske han slipper få ont 🙂 . Jag körde babymassage med William. Han njöt i massor. Gjorde det varje morgon. Men han hade ingen kolik eller så, jag gjorde det ändå, mysig tid med bebisen 🙂 .

 2. Oj, det där med kniven hade jag missat! hoppas allt är okej nu då 🙂

  svar: Jo, det kluriga är ju att få det att räcka längre än några dagar! 😛 Nu har jag gjort några “lördagsgodispåsar” till mig själv iaf, ordentligt knutna så att ingen (jag) kan sno från dem 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: